Tartasz a kötöttségektől? Tekerj flat cipőben!

190227 nw flat 1 clan
 
Szeretnél egy jó bringás cipőt, de nem akarsz a pedálba bekattanni? Akkor ne is keress tovább, hiszen a Northwave egyből kétféle megoldást is nyújt számodra! Bemutatjuk az új CLAN és TRIBE modelleket, amelyeket kifejezetten flat, azaz taposó pedálokhoz fejlesztettek ki. Nincs becsatolás és mégis biztonsággal tekerhetsz, hiszen ezekben a cipőkben egyáltalán nem csúszik le a lábad a pedálról a különleges Michelin talpnak köszönhetően. A két modell hasonlónak tűnik, mégis alapvetően különböző, hiszen a CLAN vérbeli bringás cipő, amely maximálisan kielégíti a legelvetemültebb gravity riderek igényeit is. A TRIBE pedig egy igazi mindenes, amire szinte az összes bringásnak szüksége van; legyen szó ingázásról, túráról, vad lejtőzésről vagy e-bike-os élményekről, a TRIBE egész nap a társad marad, akkor is, ha éppen nem vagy nyeregben.
 
FlatClan 80193037-28
Northwave Flat CLAN
További 2 színben: Terméklap
 
Szeretnéd, ha a lábad eggyé válna a pedállal akkor is, ha SPD nélküli cipőben tekersz? Teljesítménycentrikus bringás vagy, de nem akarsz lemondani a taposó pedálról? Akkor CLAN-t neked találták ki! A Michelinnel közösen kifejlesztett, egyedülálló Gecko+ alapanyagnak köszönhetően a CLAN talpa úgy tapad a pedálra, mintha odaragasztották volna. A háromrétegű talprendszer pedig kiemelkedően hatékony tekerést garantál, hiszen az EVA rázkódáselnyelő réteg és a Gecko+ talp közé egy TPU merevítés került beépítésre. Így a CLAN valóban kielégíti akár a profi bringások igényeit is, az már csak hab tortán, hogy még jól is néz ki!
 
Flat Tribe 80193038-80
Northwave Flat TRIBE
további 4 színben: Terméklap
 
A TRIBE modellt azoknak a bringásoknak ajánljuk, akik érzik, hogy a sima utcai vagy edzőcipő nem igazán megfelelő a kerékpározásra, de nem akarnak SPD-re váltani. Ebben a cipőben a lábad stabilan tapad a pedálon és biztonságosan uralhatod a bringádat tekerés közben. Az utcai cipőkhöz képest merevebb talpának köszönhetően a lábad nem fárad el a bringaút alatt, de elég hajlékony ahhoz, hogy séta közben is kényelmes viselet legyen. Ha nem akarsz állandóan cipőt cserélgetni bringázás előtt és után, akkor a TRIBE-ot nagyon szeretni fogod, hiszen ez a modell optimális átmenetet képez a bringás és az utcai cipők között, így akár egész nap kényelmesen közlekedhetsz benne. Ráadásul öt vagány színben elérhető, így mindenki könnyen megtalálhatja a legjobban hozzáillőt!
 
190227 nw flat 2 tribe