Pedelec Parádé 2018 március 24-25.

2018.03.09.
Gyere el Magyarország legnagyobb elektromos kerékpár kiállítására és ismerkedj meg testközelből több mint 200 prémium modellel!
 
180309 pedelec parade 1
 
PRÓBÁLD KI ÉS KÉRDEZZ!
 
Az új, immár 500 négyzetméteres törökbálinti ebike üzlet előtti parkolóban március 24-én és 25-én megismerkedhetsz prémium pedelec-jeinkkel, sőt, akár ki is próbálhatod őket. Emellett igény szerint természetesen szaktanácsadást is adunk minden termékről. Ha valaha is álmodoztál arról, hogy egy ebike büszke tulajdonosa leszel vagy szeretnéd a régebbi modelledet újra cserélni, akkor itt a helyed! Hogy miért? Mert ennyi prémium ebike-ot ritkán nézhetsz meg közelebbről egy helyen.
 
 
KIEGÉSZÍTŐK ÉS SZAKÉRTŐK
 
A prémium elektromos bicajok mellett megismerkedhetsz a legfontosabb és legjobb kiegészítőket gyártó prémium márkákkal is. A rendezvényen pedig a legjobb szakemberekkel és tanácsadókkal találkozhatsz, hogy te is még ismerősebben mozogj az elektromos bringák világában és jobban tisztában légy az új modellekkel és a hozzájuk kapcsolódó eszközökkel.
 
180309 pedelec parade 2
 
 
REGISZTRÁCIÓ = 10% KEDVEZMÉNY
 
Azok, akik pedig előre regisztrálnak rendezvényünkre, a helyszínen átvehetnek egy exkluzív kupont, mely 10% kedvezményt biztosít a készleten lévő, új elektromos kerékpárok megvásárlására 2018. március 26-tól április 30-ig. A regisztrálók megkapják a vadonatúj 2018-as pedelec vásárlói kézikönyvünk ebook verzióját!
 
 
NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS EGY TITKOS IDŐPONT
 
Emellett megéri visszajelezni a Pedelec Parádé Facebook-eseményére is, ahol hamarosan bejelentünk néhány izgalmas nyereményjátékot is... nem is szólva egy időpontról, amikor igencsak megéri majd jelen lenni a rendezvényen...
 
Tekerj a jelenben a jövővel! Irány a Pedelec Parádé! Nézd meg több mint 200 prémium termékünket, ismerd meg a legújabb kiegészítőnket, beszélgess a legjobb szakemberekkel és használd fel kuponodat! Légy te is büszke ebiker!
 
Időpont: 2018. március 24-25. 10.00-18.00
 
Helyszín: 2045 Törökbálint, Dulácska u. 2.
 
 
HU | RO