Őszi/téli bringás kesztyűk

2016.09.27.
161003 nw kesztuk 1
 
A legtöbb bringás elsőként (az arca mellett) a kezén veszi észre, hogy hűvösebbre fordult az idő. Ez a testrész van kitéve a legjobban a menetszélnek, és a hideg, nyirkos kezek nem csak kényelmetlenséget okoznak, hanem a kerékpár irányítására is hatással vannak: csúszós, elgémberedett ujjakkal nehéz megfelelő kontrolt gyakorolni a fékekre. Az itt bemutatott őszi/téli kesztyűk felveszik harcot a hideg szél, a nedvesség és az alacsony hőmérséklet ellen. A fontos dolgok sokszor itt is a részletekben rejlenek: a jól záródó csuklórész, a megfelelő tapadással rendelkező, párnázott tenyér, és az elengedhetetlen orrtörlő betét a hüvelykujjon legalább olyan lényeges kellék, mint a szél- és vízálló membránnal ellátott alapanyag. A fényvisszaverő nyomatok ezekhez képest apróságnak tűnnek, pedig a ködös, szürke időben igencsak nagy szolgálatot tehetnek a viselőjének, és ez a hatás még fokozható, ha az őszi/téli kiegészítőket (kesztyű, kamásli, sapka) fluo színekből állítjuk össze. 
 
Northwave HUSKY LOBSTER Extra Protective, fekete
 
Husky Lobster 89142034 10
 
Extra védelmet nyújtó téli kesztyű. Víz- és szélálló, lélegző Eurotex® membránnal ellátott anyagból. Megerősített hüvelykujjrész (puha orrtörlővel), jól záródó, gumis, vízálló csuklórész. Nagyon meleg, vastag PrimaLoft Gold® mikroszálas bélés. Csúszásgátlós műbőr tenyér, szilikon tapadó rátétek az ujjakon. Széles fényvisszaverő nyomatok a kézháton. A legmelegebb modell, igazán hideg, téli időjáráshoz.
Ár: 18 490,- Ft
Terméklap
 
Northwave ARTIC EVO, fekete
 
Artic Evo 89112203 10
 
Professzionális téli kerékpáros kesztyű. Teljesen víz- és szálálló, vékony, de mégis extra meleg Thinsulate® mikroszálas béléssel, ergonómikus varrásokkal. Megerősített hüvelykujj-rész, puha, meleg, mikroszálas csuklórész. Csúszásgátló szilikon nyomatok az egész tenyéren és az ujjakon a biztos fogás érdekében. Fényvisszaverő rátétek végig a kézháton. Az egyik legmelegebb modell, igazán hideg, téli időjáráshoz.
Ár: 13 990,- Ft
Terméklap
Northwave SONIC, fekete/szürke, fekete/zöld vagy fekete-fluo sárga
 
SONIC 89152081-07 Sonic 89152081-04
 
Víz- és szélálló téli kesztyű, lélegző NW 4Pro membránnal,  puha, meleg, Thinsulate® béléssel. Puha, szintetikus bőr tenyér, a stratégiai pontokon szilikon tapadó rátétekkel és rázkódáselnyelő GEL betétekkel. Megerősített, puha filc anyag (orrtörlő) a hüvelykujjrészen, meghosszabbított "thermoshaped" csuklórész. Széles fényvisszaverő betétek oldalt és a kézháton. Kifejezetten meleg kesztyű, hideg, késő őszi/téli időjáráshoz.
Ár: 12 590,- Ft
 
Northwave Power 2 GEL, fekete vagy fluo sárga
 
Power2 gel 89162104-10 Power2 gel 89162104-41
 
NW 4Pro® membránnal ellátott szélálló felsőrész, puha, rugalmas, lélegző anyagból, meleg filc béléssel. Csúszásgátlós, puha műbőr tenyér, rázkódást elnyelő, extra vastag GEL betétekkel és szilikon tapadó rátétekkel a stratégiai pontokon. Dupla filc csuklórész, megerősített hüvelykujjrész, extra puha törlőfelülettel, felhúzást segítő szilikon pánttal. Fényvisszaverő rátétek a kézháton. Jó meleg kesztyű, hideg őszi/téli időjáráshoz, az egyik legnépszerűbb modellünk.
Ár: 9 490,- Ft
 
Northwave Skeleton W-GEL, fekete
 
Skeleton 89102201 11
 
Szélálló membránnal integrált neoprene anyagból.  Megerősített és törlőrésszel ellátott hüvelykujj kialakítás. A tenyérrészen gél betéttel és csúszásgátló nyomatokkal. Hűvösebb őszi időjáráshoz ajánlott.
Ár: 12 590,- Ft
 
Northwave CONTACT TOUCH, fekete
 
Contact Touch 89132035 10
 
Bielasztikus, vékony technikai anyagból, meleg és extra puha, belső kialakítással. Csúszásgátló betétek a teljes tenyér és az ujjak felületén, a hüvelykujjon frottír törlőrésszel. Könnyű és biztos felhúzás a megerősített csuklóbetétnek köszönhetően. Kézre simuló kialakítás, alsókesztyűként is használható, univerzális modell (nem csak kerékpározáshoz, hanem pl. vezetéshez is kiváló). A mutató- és hüvelykujjon érintőképernyő-kompatibilis ujjvégződések. Őszi/tavaszi időjáráshoz vagy nagyon hideg időben alsókesztyűnek ajánlott.
Ár: 6 990,- Ft

HU | RO