Northwave Raptor GTX téli cipő

2017.11.08.
A Bikemag cikke. Írta: Márkus János.
Az eredeti cikk itt olvasható.
 
A Northwave kifejezetten nagy figyelmet fordít a téli cipők fejlesztésére, hogy a kerékpárosok télen is a legnagyobb kényelmemben hódolhassanak a kedvenc sportjuknak. 2018-ra egy teljesen új MTB modellel, a Raptor GTX-szel, jelentek meg a piacon, ami szél- és vízálló membránjának köszönhetően tökéletes társunk lehet téli montizásaink során.
 
RAPTOR GTX 80172024-10
Northwave Raptor GTX
 
Az Eurobike kapcsán már beszámoltunk a Northwave 2018-as újdonságairól, ahol röviden szót ejtettünk a legújabb terepre szánt téli cipőről, a Raptor GTX-ről. A kiállítás után alig telt el másfél hónap és a hazai forgalmazó jóvoltából már a kezünkben tarthattuk ezt a csúcskategóriás cipőt, hogy bemutassuk a téli lábbelik iránt érdeklődőknek.
 
 
Késő ősszel, télen kerékpározás közben leginkább a végtagjainkon érezzük a hideget, biztos mindenkinek volt már olyan élménye télen, hogy annyira fáztak lábujjai, hogy elviselhetetlen fájdalmat érzett bennük a hidegtől. A Northwave ezért kifejezetten nagy figyelmet fordít a téli cipők fejlesztésére, hogy a kerékpárosok télen is a legnagyobb kényelmemben hódolhassanak a kedvenc sportjuknak. 2018-ra egy teljesen új modellel, a Raptor GTX-szel, jelentek meg a piacon, ami tökéletes társunk lehet téli montizásaink során.
 
Az eredeti cikk itt olvasható.
HU | RO