Northwave Lightning Total Protection nadrág

2017.10.27.
A Bikemag cikke. Írta: Márkus János.
A teljes cikket itt olvashatod.
 
2018-ra a Northwave számos új téli ruházatot fejlesztett ki, köztük a top kategóriás nadrágot, a Lightning Total Protection-t, mely teljes védelmet nyújt a leghidegebb, legzordabb időjárási körülmények között is és a védelem mellet kényelem terén is a csúcson van.
 
171027 nw lightining 1
 
A téli kerékpározás során a nadrágnak kulcsszerepe van, hiszen az védi azokat az izmokat, ízületeket, amik tekerés közben dolgoznak. Fontos, hogy ezek a testrészek mindig melegen legyenek tartva, különben könnyen megsérülhetnek. Nulla fok alá már nem egyszerű nadrágot találni, de a Northwave kínálatában találunk ilyet, a legújabb 2018-as professzionális modell, a Lightning Total Protection személyében, ami a legkeményebb és a legzordabb téli körülmények között is elegendő védelmet nyújt kerékpározás közben.
 
Lightning 89161190-10bLightning 89161190-10
Northwave Lightning Total Protection
Terméklap
 
A Lightning Total Protection teljes felületén három rétegű, lélegző, víz- és szélálló, bolyhos technikai alapanyagból készült, melyet egy új fejlesztésű rugalmas H2O membránnal láttak el. Az eddig használt membránokhoz képest a Lightning-é sokkal rugalmasabb, ezáltal a nadrág, kényelmesebben, jobban illeszkedik a kerékpáros testére. 10000 mm-ig vízálló, tehát bátran viselhetjük csapadékos időben is. A lélegző, szél- és vízálló tulajdonságok optimális hőháztartást biztosítanak a kemény, téli kerékpározások során, a nedvességet kívül tartja a nadrág, a bent keletkező nedvességet pedig a membrán elpárologtatja.
 
A teljes cikket itt olvashatod.
HU | RO