Mozgávilág Tesztnap - 2018. április 22.

A BikeWeekend (2018. április 7-8., Budapest, Vasúttörténeti park.) mellett idén a legfontosabb bringás esemény az új időpontban, 2018. április 22-én megrendezésre kerülő Mozgásvilág Tesztnap. Vadiúj, 2018-as Merida bicajokat próbálhattok ki a Kamaraerdő ösvényein, vezetett túrákon. Minden évben több, mint 300-an látogattok el hozzánk kipróbálni az új bringákat, kiváló alkalom vásárlás előtt megbizonyosodni a döntés helyességéről.

Előbb tesztelj, azután dönts!

180307 tesztnap 1

Ezen kívül, ha még nem próbáltátok bvolna, idén is lesz lehetőség igazi bringás patentcipőt megtapasztalni a Northwave jóvoltából.

 

HOGYAN LEHET TESZTELNI?
A kerékpáros és futó tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. A kerékpárok, futócipők és egyéb eszközök tesztelése az alábbi módon történik.

SZEMÉLYI FELTÉTELEK
18. életévét betöltött természetes személy, vagy szülői beleegyező nyilatkozattal rendelkező kiskorú. A tesztelésben mindenki saját felelősségére vesz részt. A sporteseményre történt jelentkezésével a jelentkező kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. Az esemény látogatója elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet és ezért ellenszolgáltatást nem kér. A változtatás jogát fenntartjuk.

REGISZTRÁCIÓ
A tesztelőknek regisztrálniuk kell magukat a tesztnapra ezen a felületen (a lap alján). A helyszínen is lesz lehetőség erre, de egyszerűbb és gyorsabb ha előre megteszed ezt. A regisztrációval rendelkezők az esemény napján és helyszínén, az információs pultnál vehetik majd át karszalagjukat. KARSZALAG NÉLKÜL NEM LEHET TESZTELNI!

IDŐPONTFOGLALÁS
Nálunk a helyszínen, a Merida sátorban lehet feliratkozni tesztre. A túrák óránként indulnak a Merida Maraton Team-CST versenyzői által vezetve, egy előre meghatározott ösvényen. FEJVÉDŐ HASZNÁLATA KÖTELEZŐ, enélkül nem engedünk ki senkit körre.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ
A Mozgásvilág honlapján részletes információkat találsz a helyszínről, parkolási lehetőségről és a jelen lévő, kipróbálható márkákról.

 

ÉS MI LESZ KIPRÓBÁLHATÓ?

 

Gravel:
Silex

Aero Road:
Reacto
 

E-bike:
eOne-Sixty
eOne Twenty
eSpresso
eBig.Nine

MTB 29"-es:
Big.Nine TFS XC

 

 

180307 tesztnap 2

180307 tesztnap 3

A CST a Mozgásvilág.hu Tesztnap hivatalos szponzora:

180309 mozgasvilag cst