Gyermekkerékpárt keresel?

Ha szép verset mond a gyermek hétfőn délelőtt, vagy épp a tojásfestés sikerült kifogástalanra, biztosan megérdemel egy bringát még a nyár előtt. Nézd át gyermekbringa-választékunkat, és kezdjétek tervezni a közös tekeréseket!

160325 gyermekbringák 1

SPORT GYERMEKEKNEK

 

Az első megtett méter minden gyermek és család életében nagy öröm, nincs ez másképp az első biciklivel sem, feltéve, ha sikerül minőségi kerékpárra szert tenni.
Fontos, hogy a tökéletes méretválasztás mellett a bicikli megbízhatóan tegye a dolgát akár iskolába, edzésre vagy hétvégi családi túrára indul a gyermek. Ezek a szempontok persze mind jelentéktelennek tűnnek, ha a cirkáló nem néz ki már távolról is ultravagánynak. Szerencsére a MERIDA–nál nincs hiány sem festékből, sem fantáziából, így ez biztosan nem fog gondot jelenteni a kerékpár kiválasztásakor.

MATTS JUNIOR – Álmaid kerékpárja

12"–os kerekektől 24"–ig 4 féle méret és megannyi szín, érthető, ha nehéz a választás. Ha kicsi a választék az a baj, ha túl nagy, akkor az, érdemes ilyenkor a fizikai igények mellett a gyermek egyéni ízlése mentén elindulni. 10 izgalmas színű bicikliből sokkal könnyebb választani, mint 200 megfelelő méretből, és a MERIDA–nál biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott kategórián belül, MERIDA kereskedőink segítségével, akár pár perc alatt megtalálhatod a kis kobakban megszületett álomkerékpárt. A versenyzést nem lehet elég korán kezdeni, ezért méret és színválasztékon kívül a MATTS Junior család egyes modelljei megtalálhatóak RACE verzióban is, mely merev villájával és egytányéros hajtásával, akárcsak a MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM versenygépei, könnyebb és sportosabb a többi, hasonló kerékpárnál.

Korábbi posztunkban további ötletekkel szolgálunk a Nyuszinak

 
J12_BLUE
Merida MATTS J12
Több színben
Ára: 69 990 Ft
Terméklap
J16_GREEN
Merida MATTS J16
Többféle színben
Ára: 76 900 Ft
Terméklap
J20_ORANGE
Merida MATTS J20 és
J20 RACE
Több színben
Ára: 104 900 Ft
Terméklap

J24_BLUE
Merida
MATTS J24 és J24 RACE
Több színben
Ára: 116 900 Ft
Terméklap

J24_CHAMPION
Merida MATTS J24 Champion
Ára: 169 000 Ft
Terméklap