Eurobike-áttekintés a sajtóban - Thule

2016.10.04.

Eurobike-os körültekintésekből a Bikemag-nál találtunk egy írást, a fontosabb újdonságokat mind végigveszi. Szó esik az egyre szofisztikáltabb utánfutó választékról, az új EsyFold XT bringaszállítóról, a YEPP gyermekülésekről, és a Pack'N Pedal táskákról is. Ezeket mi is láttuk, le is fotóztam, de Thommey, aki a cikket írta, jobban tud fogalmazni nálam :-)

 

A Bikemag cikke. Írta: Bognár Tamás.
Az eredeti cikk a bikemag honlapján olvasható.

Természetesen a jövő év sem kezdődhet el Thule újdonságok nélkül! Bár most inkább a gyerekszállítás volt a fókuszban, de jön egy új bringaszállító és változnak a táskák is. Mindezekkel a kiállítás legjobb kávéja mellett tudtunk megismerkedni, mert ahogy az elmúlt években, úgy idén is egy profi baristát hoztak magukkal a standra.

Szerintem nyugodtan megerősíthetjük ami a sajtóanyagban is áll az új Chariot gyerekszállító utánfutóról, hogy a világ legmultifunkcionálisabb ilyen eszköze. Mindegy, hogy kerékpározni, futni vagy éppen sítúrázni szeretsz, mindegyikre megoldást tud jelenteni a Sport modell és ugye babakocsiként is funkcionál. 4 évszak, 4 mozgásforma, egy utánfutó. A bringások nagy része nem csak kerékpározik, hanem kiegészítő sportokat is űz, és persze előbb-utóbb családja is lesz.

 

HU | RO