Eurobike-áttekintés a sajtóban - Merida

2016.10.03.
Az újságírók is minden évben ellátogatnak a Eurobike kiállításra, de amíg mi a gyártókkal találkozunk, ők minden apróságot megnéznek, felfedeznek, hogy az olvasóknak be tudják mutatni, véleményt tudjanak formálni. Idén itthonról a Bikemag és a Mozgásvilág a két fő média, ahol résszletesen olvashattok az újdonságokról, a ránk vonatkozó írásokat ide gyűjtjük nektek.
 
Mozgásvilág.hu


Már évek óta a Eurobike látogatásunk egyik fix megállója a Merida stand. Nem csak azért, mert a hazai forgalmazó minden évben meginvitál minket, hanem azért is, mert az elmúlt 6-7 évben ez a márka nagy lépésekben tört felfele. Hol vannak már a kétezres évek elejéről emlékeinkben élő MATTS vázak? A gyártó idén főként az ebike-kategóriában mutatott be új modelleket, de lesz ezeken felül is pár változás a dizájn-cserén felül is. De jól is van ez így, mert miért kellene mindent csak „kényszerből” módosítani évről-évre? 2017-re csak azok újultak meg, amik tavaly nem.
 
 
 
Bikemag.hu

 
A Merida az egyik olyan márka, amely évről-évre elkényeztet minket az újdonságok bemutatóit illetően, mire augusztus végén kilátogatunk az Eurobike-ra, a kiállított kerékpárok jelentős részét már nemcsak láttuk, de ki is próbáltuk… Persze azért jó volt összességében látni a 2017-es kínálatot, amivel kapcsolatban a legfeltűnőbb az új színek megjelenése volt! Nagyon is örvendetes ez, főleg sok unalmas év után, amikor a tipikus Merida-zöldön kívül szinte csak egy-egy csík formájában jelentek meg az egyéb színek, a női kerékpárok esetében pedig leragadtak a pinknél és a lilánál.
HU | RO