Bryton Active - Új mobilos app komputereinkhez

190307 BrytonApp 3
 
Íme az újragondolt Bryton applikáció, új funkciókkal és nagyobb stabilitással.
 
A Bryton® ma bemutatta a GPS alapon működő kerékpáros komputerei számára fejlesztett, megújult mobil alkalmazását. A március 7-én megjelent alkalmazás, "Bryton Active" néven, egy teljesen felújított felhasználói felületet tartalmaz, amely intuitívabb és könnyebben használható. Az egyszerűbb kezelőfelület révén az összes menü és funkció könnyebben áttekinthető, az alkalmazás fantasztikus új élményt ígér a felhasználók számára.
 
Mindig is küldetésünk volt, hogy a kerékpárosok a GPS komputereinket könnyebben használhassák” - mondta Samuel Wang, a Bryton vezérigazgatója.
 
Az Aktív alkalmazás számos új és javított funkciót, valamint további kiegészítő funkciókat tartalmaz. Ezek közül az egyik az interaktív kétirányú Bluetooth-kommunikáció támogatása az alkalmazás és a Bryton-eszköz között, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinte minden beállítást módosítsanak valós idejű változtatásokkal. Mostantól lehetőség van a tulajdonságok, a felhasználói- és kerékpárprofilok módosítására, WLAN-kapcsolatok hozzáadására és még sok másra anélkül, hogy megérintene egy gombot a komputeren. Ez a "zero touch" (érintés mentes) funkció a GPS komputerek beállítását még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a felhasználók számára, kényelmes lett a készülék személyre szabása anélkül, hogy navigálni kellene az eszköz menüjében.
 
190307 BrytonApp 4
 
Folytatva a vezeték nélküli trendet, a felhasználók mostantól PC-hez csatlakozás nélkül tudják frissíteni GPS-adataikat és Firmware-jüket, vagy automatikusan feltölteni bármelyik tevékenységüket.
 
190307 BrytonApp 5
 
Többé nincs szükség internetkapcsolatra az alkalmazás egyes funkcióihoz. Jobb és stabilabb Bluetooth-kapcsolat teszi lehetővé, hogy a felhasználók a lehető legjobban használják ki Bryton komputereiket, szinkronizálják és tervezhessék edzéseiket, letölthessék a tervezett utazásokat, megtekinthessék / feltölthessék az edzéseiket, módosítsák az eszköz- és adatmező beállításokat, és kalibrálják a magasságot minden WLAN-kapcsolat nélkül.
 
190307 BrytonApp 2
 
Az Active alkalmazás célja továbbá, hogy jelentősen javítsa a felhasználói élményt. A párosítás után az alkalmazás ellenőrzi az eszköz firmware-verzióját és GPS-adatait, és értesíti a felhasználót az elérhető frissítésekről, hogy mindig a legújabb firmware verzió legyen telepítve.
 
190307 BrytonApp 1
 
Az Active alkalmazás kompatibilis lesz az összes Bryton eszközzel. Az újonnan hozzáadott funkciók, mint az automatikus szinkronizálás, automatikus magasság kalibrálás és az automatikus szünet, először csak a Rider 410, Rider 450 és Aero 60 felhasználók számára lesznek elérhetők. A korábbi készülékekhez ezek a funkciók később kerülnek bevezetésre.
 
Letöltés Androidra itt

 
A Brytonról
 
A 2009-ben alapított Tajpeji székhelyű Bryton, kerékpározáshoz készít GPS-alapú elektronikai eszközöket. A vállalat világszerte bővítette piaci részesedését, ezzel megalapozva nemzetközi hírnevét és megbízható üzleti partnerkapcsolatot teremtett az egész világon. Több mint 15 éves GPS tapasztalattal, a Bryton a profi és amatőr sportolókat egyaránt kiszolgálja.