Bringaexpo 2016 – BikeFun szemmel

160308 bexpo bf 5
 
Ismét túl vagyunk egy sikeres Bringaexpo-n, tegnap ugyan a fáradtságtól alig tudtunk mozogni, de a mosolyt nem lehetett letörölni az arcunkról. Hiszen újra izgalmas volt mind a négy kiállítási nap, jó volt találkozni veletek, a standunkon „élőben” megmutatni sok-sok termékünket, válaszolni az újabb és újabb kérdéseitekre. Örömmel láttuk a sok ismerős arcot, akik évről-évre visszatérnek hozzánk és megosztják velünk tapasztalataikat. Reméljük, tetszett nektek a standunk és úgy érzitek, érdemes volt kijönnötök, hiszen nemcsak mi készültünk rengeteg mindennel, hanem a kiállítás szervezői is sokat tettek azért, hogy igényes programokkal szolgáljanak nektek.
 
160308 bexpo bf 4
 
Mi 70 kiállított kerékpárral, 9 tesztkerékpárral, több száz bemutatott (részben ki is próbálható) alkatrésszel és kiegészítővel, bringás nyereményjátékkal, cipőpróbálási is tesztelési lehetőséggel, hasznos ajándékokkal és 15 lelkes kollégával vártunk benneteket. Több mint 3000 db-ot osztottunk ki a helyszínen a 168 oldalas új katalógusunkból, amelyben szinte minden termékünket megtalálhattok, részletes leírásokkal, mérettáblázatokkal és ajánlásokkal.
 
160308 bexpo bf 3
 
Köszönjük, hogy a 10 év, 10 kérdés játékunkon közel ezren részt vettetek, igazi kihívás volt mind a tíz kérdésre helyesen válaszolni, de szerencsére nagyon sokatoknak jól sikerült. Tegnap a játékosok között kisorsoltuk a Merida Crossway 10V kerékpárt, a boldog nyertest reményeink szerint hamarosan bemutathatjuk nektek.
 
160308 bexpo bf 2
 
Ha van kedvetek beszámolni az élményeitekről, akkor írjátok meg nekünk kommentben mi tetszett nektek a kiállításon, vagy osszátok meg velünk építő jellegű kritikáitokat, hiszen ezek alapján tudunk még jobban kiszolgálni titeket a jövőben!
 
160308 bexpo bf 1
 
Az idei etapról külön albumban találhatjátok meg a képeinket a Facebook oldalunkon.
Várunk benneteket jövőre is, reméljük addig újabb számos letekert kilométer lesz majd mögöttetek!
 
A BikeFun Team