A Thule YEPP NEXXT díjat nyert az IF Award-on

2017.03.21.
170321_yepp
 
Hatalmas elismerést kapott a Thule legújabb gyerekülése, a Thule Yepp Nexxt Maxi. 2015-ben az akkor új, RideAlong mini első gyerekülés érdemelte ki az iF Gold Award díjat, idén pedig az új hátsó ülésről gondolta úgy a nemzetközi zsűri, hogy méltó az egyik legnagyobb dizájn kitüntetésre.
 
170321_IF
 
A zsűri véleményének fordítása nagyjából így szól:
… a gyerekülés egyedi, ergonomikus kialakításával, rögzítési rendszerével, egyszerű biztonsági zárával nyerte el tetszésünket. Az ülés kemény külső héja és a belső puha hab olyan forradalmi egységet alkot, ami elképesztően kis súly mellett nyújt komfortot és biztonságot…
 
Alább találhatjátok a díjazott gyerekülés terméklapját, kiegészítve a Thule többi hasonló termékével:
 
 
 Thule_Yepp_Nexxt_Maxi_Aquamarine_Back_12080204.jpgThule_Yepp_Nexxt_Maxi_Aquamarine_ISO_12080204.jpg
THULE YEPP NEXXT MAXI gyermekülés
Terméklap
 
A csomagtartóra szerelhető, szuperkönnyű gyerekülés felső, támla része egy hungarocellhez hasonló, de mégis tartós anyagból készül. Alsó, kemény műanyag része biztosítja a kényelmes lábtartást, a lábtartó és a lábfejet rögzítő pánt állítható. Teljesen új, 5 pontos, gyerekzáras övcsat gondoskodik a gyermek maximális biztonságáról.  Terhelhetősége: 22 kg.
 
 
Thule_Yepp_Nexxt_Mini_Aquamarine_Back_12080104.jpgThule_Yepp_Nexxt_Mini_Aquamarine_ISO_12080104.jpg
THULE YEPP NEXXT MINI gyermekülés
Terméklap

A szuperkönnyű gyerekülés felső, támla része egy hungarocellhez hasonló, de mégis tartós anyagból készül. Alsó, kemény műanyag része biztosítja a kényelmes lábtartást, a lábtartó és a lábfejet rögzítő pánt állítható. Teljesen új, 5 pontos, gyerekzáras övcsat gondoskodik a gyermek maximális biztonságáról. A-head vagy Slim Fit adapterrel szinte bármilyen kerékpárra felszerelhető. Terhelhetősége: 15 kg.

 
Thule_Yepp_Maxi_EF_iso_Blue_12020212.jpg
THULE YEPP MAXI gyermekülés
Terméklap

A csomagtartóra vagy konzollal a vázra szerelhető, szuperkönnyű gyerekülés felső, támla része egy habszerű (EVA), de mégis tartós anyagból készül. Alsó, kemény műanyag része biztosítja a kényelmes lábtartást, a lábtartó és a lábfejet rögzítő pánt természetesen állítható. Teljesen új, 5 pontos, gyerekzáras övcsat gondoskodik a gyermek maximális biztonságáról. Terhelhetősége: 22 kg.

 
 
Thule_Yepp_Mini_iso_blue_12020102.jpg
THULE YEPP MINI gyermekülés
Terméklap

A gyerekülés felső, támla része egy habszerű (EVA), de mégis tartós anyagból készül. Alsó, kemény műanyag része biztosítja a kényelmes lábtartást, a lábtartó és a lábfejet rögzítő pánt természetesen állítható. Teljesen új, 5 pontos, gyerekzáras övcsat gondoskodik a gyermek maximális biztonságáról. A-head vagy Slim Fit adapterrel szinte bármilyen kerékpárra felszerelhető. Terhelhetősége: 15 kg.

 
RideAlong Lite 100111
THULE RIDEALONG LITE gyermekülés
Terméklap
 
A korábbi RideAlong gyereküléseknél már megszokott kompakt konzollal a vázra szerelhető a gyerekülés. Női vázakhoz kiegészítő, pálca is kapható, így szinte bármilyen kerékpárra fel lehet szerelni az új RideAlong Lite gyerekülést is. A kéztámasz lépcsős fogantyú kialakítása védi a gyermek kezét a kerékpár letámasztásakor. Alsó, kemény műanyag része biztosítja a kényelmes lábtartást, a lábtartó és a lábfejet rögzítő pánt természetesen állítható. Vízlepergető párnája egyszerűen takarítható, cseppmentesíthető. Terhelhetősége: 22 kg.
 
ridealong sötétszürke
THULE RIDEALONG gyermekülés
Terméklap
 
Kiváló minőségű, esztétikus kivitelezésű, a kerékpárhoz zárható, hátsó gyermekülés. Állítható magasságú biztonsági öv és lábtartó. Akár kisebb női, illetve nagyobb kerekű trekking kerékpárokhoz is. Egy kézzel, 5 fokozatban dönthető háttámla 20°-ig, a kicsik kényelméért. Beépített fényvisszaverők, mosható, cserélhető szivacsbetétek. Terhelhetősége: 22 kg.
 
 
ridealong front lgrey
THULE RIDEALONG MINI gyermekülés
Terméklap
 
Kényelmes, állítható első gyerekülés. 5 pontos biztonsági övvel, egy kézzel ki/becsatolható, állítható lábtartóval. A gyorszáras rendszer segítségével, egyszerűen és pontosan felrögzíthető normál és ahed-es kormányszárra egyaránt. Puha fogantyúval, levehető, mosható szivacsbetétekkel ellátva. Terhelhetősége: 15 kg.
 
HU | RO